Nye O.P Fure - Din Isuzu-forhandler i Bodø!

Her kan du i ro og mak kikke nærmere på modellene fra Isuzu. Du ser hva vi har av bruktbiler på lager, hva vi har av tilbud for øyeblikket og hvordan du enklest kan nå oss inne her. Du kan lese alt om de tilleggstjenester som finnes for deg som kjører Isuzu.

O.P. Fure AS ble startet i 1926 og har vært Opelforhandler siden 1963. Fra 1926 til 1963 solgte firmaet Opel, men da som underleverandør for Anco i Trondheim. 3. generasjon Brødrene Johansen overtok driften fra 1/7-09.

Vi tilbyr garanterte bruktbiler, deler og tilbehør til din Isuzu samt et velrenomert serviceverksted.

Takk for at du besøker våre internettsider og velkommen til vår forretning.

Følg oss på Facebook

I Nordvik er vi over 300 medarbeidere som jobber for å skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere. Vi står ovenfor en krevende tid, men gjør det vi kan for å holde hjulene i gang på alle våre lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Målet er å opprettholde så normal drift som mulig innenfor helsemyndighetenes anbefalinger. Alle timeavtaler vil inntil videre gjennomføres som normalt inntil noe annet er avtalt. Skulle det skje endringer på en aktuell avdeling, vil du bli kontaktet av våre kunderådgivere. For oss er hygiene høyt prioritert ovenfor våre kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. Følgende tiltak er iverksatt: - Alle som er i kontakt med din bil benytter engangs-hansker. - Vi desinfiserer nøkler både ved mottak og tilbakelevering. I tillegg desinfiserer vi alle kontaktflater. Ratt, gir, håndtak o.l. - Demonstrasjonbiler rengjøres mellom alle prøvekjøringer. - Vi ønsker å være fleksible for å imøtekomme dine behov. - Vi henter/leverer gjerne bilen din i forbindelse med verkstedbesøk. Har du spørsmål eller har behov for tilpasning, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Du vil til enhver tid finne oppdatert informasjon på vår nettside: https://nordvik.no/2020/03/nordvik-under-koronaviruset/. Ta vare på hverandre <3

Publisert for 4 months siden

  • 20
  • 0
  • 0

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern